Busvervoer Zwarte Cross 2024 (21 juli 2024)

Op de Zwarte Cross vind je muziek, theater, cross en stunts in een knetterende cocktail van herrie en harmonie. Deze zomer toveren 200.000+ Zwarte Crossers de frisgroene festivalweides van Lichtenvoorde, Vragender en Lievelde om tot een vredelievend slagveld, verenigd onder deze hagelnieuwe slogan: Make Schik, Not War!  

Make Schik, Not War! is een hartelijke uitnodiging om plezier te maken. Juist nu, lieve mensen! Wees er niet zuinig mee, zoiets als te veel schik maken bestaat niet. Vier feest, zing mee, begin een polonaise of trakteer op een rondje.

Een oproep tot schik maken terwijl overal en nergens de boel ongenadig in de fik staat; is dat niet makkelijk scoren? Nou, wij vinden absoluut van niet! Kijk naar elkaar om en gebruik de vergevingsgezinde festivalvelden van de Zwarte Cross vier dagen en nachten om dichter tot elkaar te komen. ‘Where there is schik, there is life’, zei een spiritueel leider ooit treffend. Schik maken, daar is niets vanzelfsprekend aan. Koester schik en maak het mateloos. Zwarte Cross 2024: Make Schik, Not War!

 

Ga naar onze ticket pagina en reserveer je busplek!