** UPDATE **

Vanwege de sluiting van alle horeca gelegenheden ivm het Coronavirus, zijn wij genoodzaakt het bowling weekend van 3 & 4 april op te schuiven naar een nog nader te bepalen weekend. Ook wij houden de berichtgeving over het Coronavirus nauwlettend in de gaten.

 

Beste Carnavalisten, Wagenbouwers, Vriendengroepen, Buurtvereniging en andere belangstellende,

Na het succes van de afgelopen jaren organiseren wij als de Sokkestoppers dit jaar het vijfde Open Heino’s Kampioenschap Bowlen bij onze residentie Bij Ne9eN. In teamverband gaan we strijden om de titel Beste Bowling Team van Heino. Dit toernooi zal plaats vinden op vrijdag 3 en zaterdag 4 April 2020.

Hoe werkt het?

Een bowlingteam bestaat uit 4 spelers. De avond start om 20.00 uur met de kwalificatieronde. In de kwalificatieronde kan men zich plaatsen voor de prestatiepoule (plaats 1 t/m 8 en de recreatiepoule (plaats 9 t/m 16). Op beide avonden is plek voor maximaal 16 teams. Geef je dus snel op! Want VOL=VOL.

Derde helft:

Naast het sportieve gedeelte mag de gezelligheid niet ontbreken. Tijdens de derde helft zullen wij er een gezellig feestje van maken. Dus jullie hele fanclub is welkom!

Opgeven? Klik HIER 

Wil je als team meedoen? Geef je dan op via onderstaand formulier. Kosten per team bedragen € 15,- en moeten aan het begin van de bowling avond betaald worden.