Dansgroepen
De heren van de Raad van Elf hebben tijdens een gala-avond ook al eens een lovenswaardige poging gedaan om een ingestudeerd dansje ten tonele te voeren. Desondanks zijn drie andere groepen de trots van De Sökkestoppers op de dansvloer: de Ministars (4 tot 8 jaar), de Dansmariekes (vanaf 9 jaar) en de Showgirls (vanaf 15 jaar).

Onder leiding van het enthousiaste trio Marije Holtmaat, Lian Groot Beumer en Esmee Krosman wordt er direct na de zomervakantie iedere maandagavond veel werk verzet om nieuwe dansjes in te studeren. De dansgroepen brengen het ingestudeerde in de praktijk tijdens de prinswisseling, gala-avond, diverse uitwisselingen en natuurlijk de carnavalsdagen zelf.

Opgeven
Voor het komende carnavalsjaar 2019-2020 zitten de dansgroepen al helemaal vol en werkt de begeleiding al met een wachtlijst. Opgave is helaas niet meer mogelijk. Probeer het volgend jaar nog eens.

Informatie
Voor meer informatie over één van de dansgroepen kan men contact zoeken met Marije Holtmaat-Krosman via mail dansgroepenheino@hotmail.com