De Raad van Elf
De Raad van Elf neemt ieder jaar de organisatie van het carnavalsfeest ter hand. Ieder lid heeft hierin zijn eigen taak en gezamenlijk is men verantwoordelijk voor een goed en veilig verloop van de carnavalsdagen. Maar, er is meer dan alleen het carnavalsfeest op zich.

In november (volgens goede traditie op de zaterdag zo dicht mogelijk bij de elfde van de elfde) is er de verkiezing van de nieuwe Prins en twee weken voordat het carnaval losbarst wordt in de residentie een eigen gala-avond gehouden. Daarnaast is de Raad van Elf van De Sökkestoppers in augustus verantwoordelijk voor de organisatie van de Rodeofeesten. Naast de eigen activiteiten promoot de Raad van Elf de Heinose carnavalsvereniging geregeld bij uitwisselingen in binnen- en buitenland en is men aanwezig bij talloze officiële gelegenheden in het eigen dorp.

Prins en Adjudant 2019-2020:
Prins Martijn I & Adjudant Roland

De Raad van Elf voor het carnavalsseizoen 2019-2020 bestaat uit de volgende personen:

Martijn Blankhorst (Prins) Roland Mulder (Adjudant), Niels Lipman, Arjan Holtmaat, Emiel Willemsen, Johnny Nijenhuis , Twan Koenjer, J, Ben Groot Beumer (Voorzitter), Wim Lozeman, Rick Brok, Arnold Platje, Rob Groot Beumer (Hofnar), Emiel Roelofs, Marcel Jansen, Chiel Polstra, Yoeri Lamers, Remy Verduin, Roy Klein Heerenbrink, Kevin Brunsveld.