Bonte Stoppers Gala

Het Bonte Stoppers Gala is al jaren een mooie opwarmer voor de gezellige carnavalsdagen begin februari. Ben je een liefhebber van carnaval of wil je gewoon een leuke avond hebben? Kom dan naar het Bonte Stoppers Gala van de Sökkestoppers op zaterdag 27 januari vanaf 20.00 uur bij Bij Ne9eN. Het is geen gekostumeerd bal, dus je kunt gewoon in je casual outfit verschijnen.

Niemand minder dan Jordy van Vilsteren en de uit Lemele afkomstige DJ Hitch, alias Hidde van Luinen staan op het podium om er een geweldige avond van te maken.

Carnavalsviering:

Het Bonte Stoppers Gala begint om 20.30 uur, maar de aftrap wordt eigenlijk gegeven tijdens de carnavalsviering (vanaf 19.00 uur) in de RK-kerk. Het is een oecumenische viering, dus alle gezindten zijn welkom. Nadien hopen Prins Arjan I, Adjudant Koen en de Sökkestoppers veel bezoekers te begroeten voor een uitgebreid programma. Naast de artiesten verschijnen ook de talentvolle dansgroepen op het podium en de Stopnoald’n onthullen de identiteit van de nieuwe Meesterburger.