Uitslagen Heino's Bowling Spektakel

Afgelopen weekend organiseerde de Sökkestoppers het jaarlijkse Bowling Spektakel. Vele teams hebben ook dit jaar weer een gooi gedaan naar de prijzen van het Heino's Bowling Spektakel!.
Zowel de vrijdag- als zaterdagavond waren volledig vol en al snel werd onder het genot van een hapje en een drankje de bowlingbaan met bowlingballen bestookt.

Vrijdagavond
Een vol startveld van maar liefst 16 teams, welke vooral uit Heino kwamen (op onze vrienden uit Broekland na). Na de kwartfinales werd duidelijk wie de beste vrouwelijke en mannelijke bowler van de avond was. Op de vrijdagavond was dit
Nicole van het team "Zonnedael 1" en Rien van het team "Val Umme".
Na de voorrondes volgde de finales. Deze werd bij de recreanten gewonnen door team "Bowling Ploeg 2" die net te sterk bleken te zijn voor onze eigen team van de Sökkestoppers.
In de prestatie poule werd er gewonnen door team "Val Umme" welke met 22 punten verschil won van de nummer 2 "De Bowling Ploeg".

Hieronder de volledige uitslag van de vrijdag.

Vrijdag Finale Overzicht Pdf
PDF – 409,5 KB 124 downloads
Vrijdag Persoonlijk Klassement Pdf
PDF – 69,9 KB 113 downloads

Zaterdagavond

De zaterdag bleek net als de vrijdag een internationale avond te zijn, want zelfs buiten onze gemeente grenzen melden de teams zicht aan. Maar liefst 5 teams vanuit het Sukerbietendorp deden mee voor de prijzen. Later de avond bleek het voor hen toch lastiger dan verwacht en bleken onze Heinose teams toch te sterk.

Het persoonlijke klassement voor de vrouwen werd gewonnen door Sascha van team "Simpel 4" en bij de heren werd de prijs gewonnen door Udo van het team "De buffels 2".

De finales werden gespeeld op bijzonder hoog niveau. Uiteindelijk ging de finale bij de recreanten tussen team "Simpel 3" en "TwentSeroots" waarbij het Lemelerveldse Team "Simpel 3" er met de winst vandoor ging.

De prestatie poule werd na een spannende finale gewonnen door team "De Pittige Patsers", die met 12 punten verschil van team "De Buffels 2" versloeg.

Hieronder de volledige uitslag van de zaterdag.

Zaterdag Finale Overzicht Pdf
PDF – 409,8 KB 58 downloads
Zaterdag Persoonlijk Klassement Pdf
PDF – 69,7 KB 98 downloads