Steunsökke 2.0

Steunsökke 2.0, voor iedereen die carnaval in Heino een warm hart toe draagt.

Misschien ken je de term nog wel; Steunsökke. Een Steunsökke was een pas Partout voor alle activiteiten rondom carnaval in Heino. Met het vervallen van de Rodeofeesten kwam er ook een einde aan jaren Steunsökke. Maar nu is hij terug, en in een nieuw jasje: De Steunsökke 2.0.

 

Vanaf 11-11-2023 ziet een nieuw initiatief het levenslicht. De Steunsökke 2.0. Voor €22,- per jaar kun ook jij lid worden van de Steunsökken. Voor wie die Steunsökke bedoeld is? Voor iedereen die carnaval in Heino een warm hart toe draagt. Je wordt officieel lid van de carnavalsvereniging en krijgt gratis toegang tot alle activeiten georganiseerd door de Sökkestoppers. Tot zover lijkt het best veel op de oude Steunsökke.

 

Maar er is meer. Leden van de Steunsökke kunnen ook een uitnodiging verwachten voor het jaarlijkse verenigingsfeest waar iederen -die lid is van de Sökkestoppers- van harte welkom is. Jij wordt écht onderdeel van de vereniging. Als je je wilt inzetten bij het organiseren van de carnavalsdagen- meedenken en meewerken aan de Grote Bonte Narrenstoet, het is allemaal mogelijk. Het mooie is, dat is zonder verplichtingen!

Op deze manier probeert de Sökkestoppers carnaval in Heino verder te versterken. Carnaval is een feest dat je samen viert, en dat willen we op deze manier verder benadrukken.

 

Voel jij je -op wat voor manier dan ook- betrokken bij carnaval in Heino?

Word dan nu Steunsökke en klik op de duim!