Namens (oud) Prins Bram I

Lieve Carnavalsvierders van Heino,

Mijn laatste uren als Prins der Sökkestoppers zijn aangebroken. Vanavond zal ik, als Prins Carnaval samen met mijn Adjudant Rutger, afscheid nemen van een onvergetelijke carnavalsperiode. Ik heb, door Covid, ruim 2 jaar Prins mogen zijn van dit bonte gezelschap. Wat een eer was het om, met mijn Adjudant Rutger, jullie Prins te mogen zijn en deel uit te maken van deze geweldige gemeenschap van feestvierders.

Samen hebben we gelachen, gedanst en gefeest alsof er geen morgen was. We hebben de straten van Heino laten trillen op hun grondvesten en herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan.

Het begon met een sprong uit de brandweerwagen, dan weer wel en dan weer geen Carnaval, een onvergetelijk jubileum, alternatieve prinswisseling, kerkdienst, gala-avond, sleuteloverdracht in Raalte, optochten met geweldige Heinose deelnemers en natuurlijk het grootse Carnaval in onze nieuwe dampende en stampende Residentie afgelopen jaar.

Ik wil mijn dank uitspreken aan iedereen die deze carnavalsjaren tot een onvergetelijke ervaring heeft gemaakt.

Ik ben trots op de saamhorigheid, de creativiteit en de passie die ik heb gezien in de ogen van alle carnavalsvierders. Carnaval brengt mensen samen. Het is een tijd waarin we even alle zorgen kunnen vergeten en samen kunnen genieten van de magie van het feest.

Nu is het tijd om de scepter door te geven aan een nieuwe Prins en zijn adjudant, die hopelijk net zo'n geweldige tijd zullen hebben als wij. Vergeet niet dat carnaval draait om plezier, vriendschap en traditie. Blijf deze waarden eren en laten we de geest van carnaval in Heino altijd levend houden.

Ik wil alle leden van de Sökkestoppers, Gaagies, Stopnoalden, Dansmariekens, wagenbouwers, loopgroepen, eenlingen en ook alle vrijwilligers bedanken voor hun steun en inzet. Natuurlijk een speciale dank voor mijn vriend en onverwoestbare Adjudant Rutger, Vera en Angenita. Mede dankzij jullie is het voor mij een onvergetelijke tijd geweest en zonder jullie was dit avontuur niet mogelijk geweest.

Laten we blijven lachen, dansen en feesten, niet alleen tijdens carnaval, maar het hele jaar door.Tot ziens, lieve Sökkestoppers. Ik zal altijd met warme herinneringen terugkijken op mijn tijd als Prins, samen met Adjudant Rutger. Houd de carnavalstradities in ere en blijf genieten van dit fantastische feest. Want Carnaval vieren we voor, door en met elkaar.Alaaf! Alaaf! Alaaf!

Tot vanavond bij de prinswisseling.

(Nog heel even) Prins Bram der Sökkestoppers"